Rulouri de carne cu legume la cuptor

de anomisana in Mancaruri cu carne, 17 Sep 2011 | 4130 vizualizari

 

M-am plictisit de veşnicele mâncăruri scăzute, vroiam să gătesc ceva ce soţul meu să poată lua la pachet, vroiam să fie cu carne dar nu grătar....să aibă şi sos...Am luat de undeva ideea de rulou...Cam asta a ieşit.

 

INGREDIENTE

  • aprox. 700 gr carne 
  • o cutie ciuperci feliate
  • 2 cepe
  • 1-2 ardei gras, după preferinţă
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de carne cu legume la cuptor:

Carnea se spală, se usucă cu un şervet, apoi se bate ca la şniţel. Ceapa se curăţă, se spală şi se toacă dar nu prea mărunt, apoi se căleşte puţin, doar până sticleşte. Se clatesc şi se scurg ciupercile, apoi se adaugă peste ceapă, la călit. Ardeiul se spală, se curăţă şi se toacă, apoi se adaugă peste celelalte legume. Se lasă puţin să se înmoaie, apoi se dau deoparte şi se adaugă verdeaţă după preferinţă.Se pune cu lingura compoziţie de legume pe carne, apoi se formează rulouri care se prind cu scobitori. Se prăjesc puţin în tigaie, până îşi schimbă culoarea, apoi se pun într-un vas termorezistent. Dintr-un plic sos pentru rulade am făcut sos urmând instrucţiunile de pe plic, pe care l-am amestecat cu o cutie de roşii cuburi. Am turnat sosul peste rulouri şi am învelit vasul în folie de aluminiu, apoi l-am băgat în cuptorul încins pentru aproximativ 1 oră cu întoarcerea platoului la jumătatea timpului. Tot la jumătatea timpului,am adăugat în sos un morcov tăiat rondele şi vreo 2 cartofi, tăiaţi cuburi. Cand a fost gata, am presărat verdeaţă.

 

TIPS-URI

1

eu nu am răbdare să fierb apă, să opăresc rosii să le cojesc si apoi sa le toc marunt, aşa că le cumpăr din Kaufland

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de carne cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

diaconta 1

19.09.2011, 20:46

cred ca au poftit si altii bravo

adry88 1

19.09.2011, 21:31

o bunatate

jolygina 1

20.09.2011, 10:24

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de coacaze rosii/negre
  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Filet de porc à la Wellington