Chiftelute marinate

de merisor in Mancaruri cu carne, 24 Iul 2012 | 2931 vizualizari

 

demult aveam comanda de asa ceva si azi m-am executat.

 

INGREDIENTE

  • Pentru chiftelute:
  • - 1 Kg carne amestec
  • -1/4 paine
  • -1 pahar lapte
  • 2 cepe
  • 2 oua
  • 5 catei usturoi
  • condimente: cimbru. busuioc, marar, piper
  • sare
  • ulei pentru prajit
  • pesmet
  • Pentru sos:
  • -1 ceasca ulei de masline
  • -2 cepe
  • -1 capatana de usturou
  • 200g pasta de rosii
  • 3 linguri faina
  • condimente: cimbru, busuioc, oregano, piper cu lamaie, delikat
  • patrunjel verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute marinate:

Carnea tocata am amestecat-o cu ceapa si usturoiul tocaite, painea inmuiata in lapte si stoarsa bine, condimentele si si cele doua oua


Nu stiu de ce eu am tendinta sa folosesc cate doua oua.....


Am facut chiftele le-am trecut prin pesmet si le-am prajit in ulei.


Intre timp am pregatit si sosul: ceapa tocata si usturoiul le-am calit in ulei de masline pana s-au patruns, am adaugat faina mestecand continuu si am diluat cu apa calda. Am asezonat cu condimentele, apoi am pus pasta de rosii. Am lasat sa fiarba 10 minute, mestecand din cand in cand si am pus chiftelele. Am dat la cuptor pentru 15 minute, apoi am ornat cu patrunjel tocat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute marinate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

merisor 1

27.07.2012, 11:57

kukibella

La Ancuta 1

27.07.2012, 15:36

tare mult imi plac, dar nu am mai facut de multa vreme

merisor 1

27.07.2012, 17:53

pai ar cam fi timpul sa faci, te-as servi eu, dar s-au terminat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Chiftele marinate