Rulouri de dovlecei

de rodica_m in Aperitive / Garnituri, 5 Iul 2011 | 13751 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 dovlecei (de marime medie)
  • 200 gr maioneza
  • 2-3 catei usturoi
  • 3 rosii
  • ulei pentru prajit dovleceii
  • o cana faina 
  • sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de dovlecei:

Dovleceii se spala, se sterg bine. Se taie pe lung in fasii potrivite (nici prea groase nici prea subtiri). Saram doar in momentul cand am scos dovleceii prajiti pe farfurie. (In caz contrar vor lasa multa apa).


Intr-o farfurie punem faina, fiecare felie de dovlecel o trecem prin faina pe ambele parti.


Punem in uleiul incins feliile de dovlecel infainate.


Prajim pe ambele parti.


Intr-un bol punem maioneza si usturoiul pisat, amestecam.


Rosiile se taie fasiute subtiri.


Intre timp s-au racit dovleceii. Fiecare felie de dovlecel se unge cu maioneza si se pune o feliuta de rosie in capat. Se ruleaza.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

mamaieelena 1

07.07.2011, 13:23

buni

ionela2682 1

12.07.2011, 08:55

mmmmmplac foarte mult dovleceii!

babi5 1

20.07.2013, 13:38

Buneeeeeeeee!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Vinete si dovlecei cu sos de rosii si parmezan