Rulouri de foietaj cu crema si frisca

de ela in Dulciuri, 28 Feb 2010 | 11604 vizualizari

 

dulce,rapid si delicios

 

INGREDIENTE

  • 12rulouri foietaj,
  • 1cutie crema dr otcker pentru cremes,
  • 200ml frisca lichida,
  • zahar pudra,
  • 700ml lapte
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de foietaj cu crema si frisca:

Se pune intr-un bol laptele fiert si racit peste care se toarna praful de cremes,se mixeaza bine.Separat se mixeaza frisca si se amesteca apoi cu crema,se omogenizeaza bine.

Cu o seringa pentru decorat se umplu rulourile.Se pudreaza cu zahar pudra si se lasa la rece cateva ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de foietaj cu crema si frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

ela 1

28.02.2010, 21:43

multumesc Teo,dar eu nu sunt deloc multumita de cum imi impart timpul,nu imi ajunge niciodata

nadina73 1

19.08.2010, 23:52

salivez in curte la tine

elena1988 1

12.03.2011, 14:36

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Iubire venetiana