Rulouri de foietaj cu crema si frisca

de ela in Dulciuri, 28 Feb 2010 | 8110 vizualizari

 

dulce,rapid si delicios

 

INGREDIENTE

  • 12rulouri foietaj,
  • 1cutie crema dr otcker pentru cremes,
  • 200ml frisca lichida,
  • zahar pudra,
  • 700ml lapte
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de foietaj cu crema si frisca:

Se pune intr-un bol laptele fiert si racit peste care se toarna praful de cremes,se mixeaza bine.Separat se mixeaza frisca si se amesteca apoi cu crema,se omogenizeaza bine.

Cu o seringa pentru decorat se umplu rulourile.Se pudreaza cu zahar pudra si se lasa la rece cateva ore.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de foietaj cu crema si frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Rulouri de foietaj cu crema si frisca-0
Rulouri de foietaj cu crema si frisca-1
Rulouri de foietaj cu crema si frisca-2
Rulouri de foietaj cu crema si frisca-3
Rulouri de foietaj cu crema si frisca-4
Rulouri de foietaj cu crema si frisca-5
Rulouri de foietaj cu crema si frisca-6
Rulouri de foietaj cu crema si frisca-7
Rulouri de foietaj cu crema si frisca-8

COMENTARII (10)

ela

ela 1

28.02.2010, 21:43

multumesc Teo,dar eu nu sunt deloc multumita de cum imi impart timpul,nu imi ajunge niciodata

nadina73

nadina73 1

19.08.2010, 23:52

salivez in curte la tine

elena1988

elena1988 1

12.03.2011, 14:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!