Rulouri de peste cu piure fructat

de Anamaria7 in Peste, 27 Mar 2011 | 2649 vizualizari

 

Pentru cei care s-au saturat de peste prajit :P Si care adora carnea alaturi de o aroma fructata, iesita din comun :)

 

INGREDIENTE

Pentru rulouri:

  • n bucati peste file
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 1 para
  • sos de soia
  • sare, piper

Pentru aromatizare:

  • 2 lg frunze de patrunjel tocate
  • 1 lg ulei de masline
  • 1 lg sos de soia
  • 1/4 lgt piper

Pentru pireul de legume:

  • 1/2 para
  • 1 telina
  • 1 morcov
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de peste cu piure fructat:

Bucatile de file de peste se condimenteaza cu sare si piper, se stropesc cu sos de soia si se pun la marinat cateva ore.


Para se curata de coaja, iar impreuna cu morcovul curatat si ardeiul se taie bastonase de cca 0.5cm grosime.


Asezam cateva bastonase din fiecare pe capatul cate unei bucati de file, apoi rulam si asezam in aparatul pentru gatit cu abur. Pe fiecare rulou asezam cateva cubulete de para.


Legumele pentru pireu (in afara de para) se taie cubulete si se aseaza in jurul rulourilor. Lasam totul sa fiarba cca 15min. Intre timp, amestecam ingredientele pentru aromatizare.


Cand totul a fiert, pasam cu blenderul legumele pentru pireu,, impreuna cu para proaspata, lungim cu apa lasata in aparat de la fiert si potrivim gustul cu sare.


La servire incalzim putin in cuptorul cu microunde ingredientele pentru aromatizare si turnam peste rulouri.

 

TIPS-URI

1

Para ii da acestei retete un gust usor dulce, inedit, perfect langa carnea usoara de peste :) se poate inlocui cu mar golden dulce;

2

Sosul de soia contine sare, deci grija la cata sare folosim in plus.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de peste cu piure fructat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

horia 1

13.04.2011, 18:29

ce prezentare!!!! delicios preparat.multumim!

Anamaria7 1

14.04.2011, 08:29

cu multa placere, Horia!

adry88 1

06.05.2011, 15:55

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de peste alb si somon, pe frunze verzi de spanac