Rulouri de peste cu susan

de mimmi in Pangasius, 8 Sep 2011 | 4046 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 file de peste (pangasius)
  • susan
  • 1 ou
  • faina
  • sare
  • curry
  • piper
  • ulei pentru prajit
  • 1 conserva mazare
  • branza topita
  • frunze de patrunjel si marar
  • putin Ulei de masline aromat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de peste cu susan:

Stergem fileurile cu un prosop de bucatarie. Batem cu ciocanul de snitele putin fileurile de peste. Le condimentam cu sare,piper si curry dupa gust,pe ambele parti. Rulam fileurile,le dam prin faina,ou batuta cu sare si susan. Se pun la prajit in ulei incins la foc mic.


Incingem 1-2 linguri ulei de masline aromat,adaugam mazarea si branza si le amestecam pana se topeste de tot branza. Se adauga patrunjel si marar tocate marunt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de peste cu susan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

mimmi 1

09.09.2011, 16:30


Jolygina le-am pudrat cu praf de curry,de la el are culoarea galbena ! Nule-am uns cu nimic !

Bunica 1

09.09.2011, 21:18

E peste.....e foarte bun ! Doar peste crud nu mananc ....in rest....

jolygina 1

12.09.2011, 09:16

nu am stiut ,nu prea ma pricep la peste ,inca odata felicitari arata super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
File de pangasius cu legume