Rulouri de peste cu susan

de mimmi in Pangasius, 8 Sep 2011 | 6018 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 file de peste (pangasius)
  • susan
  • 1 ou
  • faina
  • sare
  • curry
  • piper
  • ulei pentru prajit
  • 1 conserva mazare
  • branza topita
  • frunze de patrunjel si marar
  • putin Ulei de masline aromat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de peste cu susan:

Stergem fileurile cu un prosop de bucatarie. Batem cu ciocanul de snitele putin fileurile de peste. Le condimentam cu sare,piper si curry dupa gust,pe ambele parti. Rulam fileurile,le dam prin faina,ou batuta cu sare si susan. Se pun la prajit in ulei incins la foc mic.

Incingem 1-2 linguri ulei de masline aromat,adaugam mazarea si branza si le amestecam pana se topeste de tot branza. Se adauga patrunjel si marar tocate marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de peste cu susan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

mimmi 1

09.09.2011, 16:30


Jolygina le-am pudrat cu praf de curry,de la el are culoarea galbena ! Nule-am uns cu nimic !

Bunica 1

09.09.2011, 21:18

E peste.....e foarte bun ! Doar peste crud nu mananc ....in rest....

jolygina 1

12.09.2011, 09:16

nu am stiut ,nu prea ma pricep la peste ,inca odata felicitari arata super

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sushi din file de pangasius