Rulouri de peste cu susan

de mimmi in Pangasius, 8 Sep 2011 | 4221 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 file de peste (pangasius)
  • susan
  • 1 ou
  • faina
  • sare
  • curry
  • piper
  • ulei pentru prajit
  • 1 conserva mazare
  • branza topita
  • frunze de patrunjel si marar
  • putin Ulei de masline aromat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de peste cu susan:

Stergem fileurile cu un prosop de bucatarie. Batem cu ciocanul de snitele putin fileurile de peste. Le condimentam cu sare,piper si curry dupa gust,pe ambele parti. Rulam fileurile,le dam prin faina,ou batuta cu sare si susan. Se pun la prajit in ulei incins la foc mic.


Incingem 1-2 linguri ulei de masline aromat,adaugam mazarea si branza si le amestecam pana se topeste de tot branza. Se adauga patrunjel si marar tocate marunt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de peste cu susan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

mimmi 1

09.09.2011, 16:30


Jolygina le-am pudrat cu praf de curry,de la el are culoarea galbena ! Nule-am uns cu nimic !

Bunica 1

09.09.2011, 21:18

E peste.....e foarte bun ! Doar peste crud nu mananc ....in rest....

jolygina 1

12.09.2011, 09:16

nu am stiut ,nu prea ma pricep la peste ,inca odata felicitari arata super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chiftele de peste