Rulouri de pui cu banane

de nico15 in Pui, 13 Noi 2010 | 1533 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1-2 piepti de pui
  • 4 morcovi
  • 2 ardei (1 rosu / 1 verde)
  • 1 fir praz
  • 2-3 banane
  • cateva seminte de rodii
  • ulei,
  • unt
  • sare, piper,
  • vin alb,
  • putin cognac
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de pui cu banane:

Morcovii se fierb, ardeii si prazul se taie in bastonase,



dupa ce morcovii s-au fiert, se pun bastonasele de ardei precum si fasii de praz, impreuna cu morcovii dupa care se ruleaza si se prind cu scobitori si se vor pune la fiert intr-un sos format din :



2-3 linguri de pasta de tomate,

2-3 catei de usturoi

1 crenguta de rozmarin

ulei de masline, sare, boia.



Se pun rulourile inauntru si se fierb 10-15 minute, dupa care se scot pe servetele absorbante si se dau la o parte, dupa 5 minute rulourile se pun intr-o tigaie cu ulei de masline si se vor plaji la foc mic.



Separat se taie bananele, se pun in alta tigaie in care a fost pus 100-150 gr. de unt,



cand untul se topeste se pun bananele si semintele de rodie, untul nu trebuie sa fie in exces, se lasa sa se patrunda bananele si se toarna cognac peste, se flambeaza dupa care flacara va fi stinsa cu ½ ceasca de vin demi-sec, se mai lasa 5 minute dupa care se scot bananele si rodiile,



in aceeasi tigaie se mai adauga fasii de praz si morcovi taiati bastonase pentru a se prajii in pic.



Se aranjeaza farfuria cu rulouri. si se decoreaza cu seminte de rodii, fire de praz si bastonase de morcovi.

Pofta Buna.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de pui cu banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Ina 1

14.11.2010, 07:52

waw, ce reteta !

nico15 1

14.11.2010, 09:30

Pofta Buna si La multi Ani

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Snitel de pui a la Toscana