Rulouri de pui cu cartofi in vas yena

de Rocsi in Pui, 15 Mai 2010 | 6947 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept pui(eu am mai pus si 2 pulpe)
  • 5 cartofi mai mari
  • 10 ciuperci intregi conservate
  • jumatate ardei rosu
  • o bucata cascaval
  • 2 linguri jumatate bulion
  • piper
  • sare
  • boia de ardei dulce
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de pui cu cartofi in vas yena:

Pieptul de pui se spala bine si se taie in 4 bucati.

se bate putin ca pentru  snitzel si se condimenteaza cu sare,piper si boia dulce.

ciupercile se spala si se feliaza.

pe fiecare felie de piept de pui se pun felii de ciuperci,o felie de ardei rosu si o felie de cascaval.

apoi acetea se ruleaza,se prind cu scobitori.

intr-un vas yena se pune putin ulei.

in el se pun rulourile.

pulepele se spala bine,se taie in 2 si se pun si ele in vas.

cartofii se curata,se spala si se taie cam in 6.

acestia se pun peste carne.

atat pulpele,rulourile si cartofii se condimenteaza cu sare,piper si boia.

se mai taie cateva felii de ardei rosu si ciupercile care raman si se pun peste carne si cartofi in yena.

intr-o cana cu apa se desface bulionul si se toarna uniform.

se dau la cuptor si se lasa1 ora ,o ora si 10 min.

 

TIPS-URI

1

cine doreste poate sa mai puna putina verdeata...eu in ultimul timp am pus atata verdeata in toate asa k astea le-am lasat fara...

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de pui cu cartofi in vas yena" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Rocsi 1

15.05.2010, 22:26

sa nu imi cereti ca am facut acu o saptamana si nu mai am...mie imi placu mult dar iubitul meu vroia mai crocant dar manca..

nadina73 1

16.05.2010, 16:24

am venit eu primesc am venit cu 5 furci?

Rocsi 1

16.05.2010, 18:32

ce sa primesti k am facut acum o saptamana

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Coquelet cu legume in vas tajine