Rulouri de pui cu prune

de Miha in Pui, 17 Noi 2011 | 4622 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 4 felii de cascaval
  • 4 felii de sunca
  • 4 prune
  • piper cu usturoi
  • 8 felii subtiri de bacon 
  • +
  • cativa cartofi
  • chilli iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de pui cu prune:

Pieptul de pui se portioneaza, astfel incat sa obtinem 4 felii. Fiecare felie o acoperim cu folie alimentara si o batem usor cu ciocanul de snitele. Condimentam dupa gust cu piper.

Sare nu am pus, am considerat ca este destula in celelalte ingrediente, dar voi puteti pune daca o sa considerati necesar.

Pe fiecare felie de piept de pui punem 1 felie de sunca, 1 felie de cascaval si cate 1 pruna taiata in jumatate.

Cascavalul l-am taiat bastonase sa pot rula mai usor.

Se ruleaza strans, apoi fiecare rulou se infasoara in bacon. Se pun intr-un vas termorezistent si de jur imprejur punem cativa cartofi curatati si taiati sferturi. Condimentam cu chilli iute, dupa gust.

Turnam deasupra 1 lingura de ulei si 1/2 pahar de apa, acoperim vasul cu un capac (sau cu folie de aluminiu in lipsa de capac) si dam la cuptor, la foc mediu pentru cca 20 de minute, dupa care vom scoate folia si dam din nou la cuptor pana se rumenesc rulourile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de pui cu prune" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pui cu mamaliguta "imbracata" in branza de oi