Rulouri de tortilla cu ricotta si ciuperci

de simonacallas in Aperitive / Garnituri, 9 Mar 2014 | 9402 vizualizari

 

Un aperitiv simplu si gustos

 

INGREDIENTE

  • 6 tortilla wraps
  • 250g ricotta
  • 200g branza telemea
  • o conserva (400g) ciuperci
  • o lingurita rasa piper negru macinat
  • marar proaspat tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de tortilla cu ricotta si ciuperci:

Se amesteca telemeaua, ricotta, ciupercile scurse si tocate, se asezoneaza cu piper si marar dupa gust.


Crema obtinuta se intinde pe foile de tortilla, care se ruleaza si se infasoara strans in folie alimentara.


Se tin la rece 1-2 ore, pentru a se stabiliza forma de rulou. Se servesc ca aperitiv.



Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de tortilla cu ricotta si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

simonacallas 1

09.03.2014, 21:35

Va multumesc mult, tuturor, pentru aprecieri

MotanLaOale 1

09.03.2014, 22:01

simonacallas 1

16.03.2014, 18:59

Motanel

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8623 puncte

MotanLaOale

7825 puncte

katty

6435 puncte

Lau

Lau 9

6392 puncte

Rocsi

6221 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba radauteana
  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu sfecla rosie si branza