Rulouri de vinete si zucchini

de Sylvia in Aperitive / Garnituri, 4 Feb 2010 | 7905 vizualizari

 

Va propun aceasta reteta usor de preparat si care este foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete de marime medie,
  • 2 zucchini mici,
  • 50 grame de telemea,
  • un ardei rosu,
  • ierburi aromate, 
  • doua linguri de  ulei de masline,
  • sare,
  • piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de vinete si zucchini:

  Taiem vinetele si un zucchini in felii longitudinale de 1 cm grosime, le preparam cu sare si piper si dupa cateva minute pe punem pe grill si le lasam la prajit si pe o parte si pe cealalta pret de 2-3 minute la foc mediu. Se taie cubulete mici ardeiul rosu si celalalt zucchini si se  calesc intr-o lingura de ulei de masline timp de cateva minute, cu putina sare si ierburi aromate. Odata luate de pe foc se amesteca cu telemeaua taiata cubulete mici, aceasta compozitie constituind umplutura pentru legumele facute pe grill.

 Dupa ce am luat de pe grill feliile de vinete si zucchini le asezam pe o farfurie si punem pe fiecare cate o lingurita sau doua din compozitia  de telemea cu legume si rulam. Pentru a prinde ruloul folosim o scobitoare , dupa care le aranjam pe un platou si presaram peste ele o lingura de ulei de masline.

Sunt foarte bune atat  calde cat si reci, va doresc pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de vinete si zucchini" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

silvi0ara 1

22.02.2010, 20:56

Sylvia imi plac retetele tale tare mult.

Sylvia 1

22.02.2010, 21:03

Ma bucur, mutumesc pentru aprecieri .

mariac 1

04.04.2010, 20:33

arata foarte bine dar ce e zucchini?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Merluciu cu legume in vas roman la cuptor