Rulouri de vitel

de MotanLaOale in Vita, 17 Feb 2011 | 6154 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii mai mari de pulpa de vitel
  • 4 felii pastrama
  • 4 felii cascaval
  • 1 ou
  • faina
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de vitel:

Feliile de pulpa se bat bine bine sa devina subtiri si cat mai mari si se presara cu sare si piper.

Oul se bate bine cu sare intr-o farfurie.

Faina si pesmetul se pun in doua farfurii intinse.

Se pune o felie de carne pe blatul de lucru, se pune peste o felie de pastrama si la final o felie de cascaval.

Se ruleaza strans, strans si se introduc lateralele in interior (ca la sarmale).

Pentru siguranta se pot prinde cu scobitori sau ace speciale.

se dau prin faina,prin ou, prin pesmet, prin ou si iar prin pesmet.

Cand sunt facute toate se incinge uleiul intr-o tigaie antiaderenta si se pun la prajit la foc mediu intorcandu-se pe toate partile.

Cand sunt facute si au o culoare frumoasa se scot pe hartie absorbanta.

Se pot servi cu orice garnitura si muraturi.

Eu am mancat cu varza de Bruxelles gratinata si castraveti acri.

Pofta Buna! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de vitel" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sote de viţel (reteta Turul Frantei Eurosport)