Rulouri din carne cu garnitura de morcovi

de Valclaudia in Mancaruri cu carne, 4 Mai 2014 | 904 vizualizari

 

un pranz delicios! Sunteti invitati....

 

INGREDIENTE

Garnitura de morcovi:

  • cca 1 kg morcovi
  • 2 linguri de ulei
  • sare si piper dupa gust
  • marar verde tocat

Rulouri:

  • 1 piept de pui
  • 12 felii de sunca crud uscata
  • 6 felii de bacon
  • 2 linguri de ulei
  • condiment pentru pui din comert
  • cubulete din ciuperci pleurotus (cca 200 gr.)
  • rondele de praz
  • bobite de mustar
  • seminte de hrisca, cca.30 gr.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din carne cu garnitura de morcovi:

Am inceput cu pregatirea rulourilor astfel:


Pieptul de pui se spala si se taie degetele (12 bucatele am obtinut eu),apoi se condimenteaza dupa preferinta (eu am folosit condiment de pui din comert);


Feliile de bacon fiind mai lungi si destul de grase le-am impartit in 2, astfel ca la 12 rulouri am avut nevoie doar de 6 felii de bacon;


Am infasurat fiecare degetel din piept de pui in bacon, apoi in felie de sunca crud-uscata (prosciuto), la final prinzand rulourile obtinute in cate o scobitoare pentru a nu se desface in timpul prepararii;


Am asezat rulourile in tava yena peste un pat format din ciuperci pleurotus taiate cubulete, deasupra am pus 2linguri de ulei si rondele de praz, 1 ceasca de apa si am dat tava la cuptor la temperatura mare (peste 200 grade). Primele 20 minute am tinut forma acoperita cu staniol, apoi l-am indepartat;


Dupa ce indepartam staniolul adaugam in spatiile dintre rulouri, peste sosul format, bobitele de mustar si hrisca. Dam din nou tava la cuptor pentru alte 25 minute, in acest timp avem grisa sa mai intoarcem cel putin o data rulourile cu ajutorul unei furculite, pentr a se rumeni uniform pe toate partile;


Morvovii se curata, se spala si se taie rondele de grosimea unui deget;


Se dau la fiert in apa cu sare pana patrunde usor furculita in ei;


Scurgem morcovii din apa in care au fiert, ii transferam in tigaia in care am pus 2 linguri de ulei si ii sotam timp de 5-10 minute la foc iute, apoi presaram marar peste ei si stingem focul;


Servim rulourile in sos de ciuperci cu hrisca,alaturi de garnitura de morcovi cu marar. Un deliciu!


Pofta buna!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din carne cu garnitura de morcovi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Rocsi 1

04.05.2014, 19:47

Bun

Satisfyyourcravings 1

04.05.2014, 19:51

Perfect pentru cina de duminica!

Krystyan Trendy 1

05.05.2014, 13:03

ce bunatati

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Mamaliguta umpluta