Rulouri din carne de porc

de biancas76 in Porc, 29 Iun 2010 | 12041 vizualizari

 

Foarte bune si gustoase, simple de realizat. ceva diferit decat banalele snitele.
Orezul bestial, am sa revin cu reteta orezului Beryani peste ceva timp.

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati carne porc (snitele)
  • 3 bucati sunca 
  • 3 bucati salam cu crusta de piper 
  • 6 ciuperci pleurotus 
  • 6 bucati cascaval 
  • 6 fasii ardei rosu 
  • sare 
  • piper 
  • 2 oua 
  • pesmet 
  • faina
  • ulei pt prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din carne de porc:

Snitelele de porc se bat si se condimenteaza cu sare si piper. Se umplu cu ingredientele de mai sus adica: o bucata de sunca, sau una de salam cu crusta de piper negru, o bucatica cascaval, o bucata ciuperca, o fasie ardei rosu.


Rulourile astfel facute se prind in scobitori.


Cele doua oua se bat, faina se pune intr-o farfurie, pesmetul la fel.


Pe rand se dau rulourile mai intai prin faina, apoi prin ou si ultima oara prin pesmet. Se prajesc in ulei incins pana cand devin aurii.


Noi am servit cu garnitura de orez in stil Beryani.

Foarte simple de facut si foarte gustoase.

Pofta buna!!!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Rocsi 1

30.06.2010, 10:51

frumoase si aratoase

nadina73 1

17.07.2010, 17:52

super cu ciuperci e grozav 5 furcu

Panacris 1

04.02.2015, 17:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Carne de porc cu cartofi la cuptor