Russian Cheese Pancakes

de rodica_m in Dulciuri, 28 Iun 2011 | 6151 vizualizari

 

Denumirea originala este Sîrniki. Indiferent de denumirea lor...va invit sa le gustati sunt foarte buunee si usor de preparat.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr branza dulce
  • 2 oua
  • 50 gr zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 100 gr faina
  • ulei pentru prajit
  • Pentru toppingul de visine:
  • 300 gr visine
  • 1 lingura amidon
  • 50 gr zahar
  • 350 ml apa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Russian Cheese Pancakes:

Branza se amesteca cu ouale, zaharul si zaharul vanilat. Dupa ce s-a omogenizat bine totul adaugam faina (puteti pune mai multa sau mai putina, in functie de cat de moale este branza), astfel incat sa puteti modela bilutele.

Intr-o farfurie punem putina faina.

Dupa ce am format bilutele le trecem prin faina si le aplatizam cu degetele, le prajim pe ambele parti in uleiul incins. Le scoatem pe un prosop de hartie pentru a indeparta uleiul in exces.

Topping:

Intr-un pahar punem amidonul si diluam in 150 ml apa.

Visinele fara samburi se pun la fiert cu 200 ml apa si cu zaharul, dupa ce au dat in clocot adaugam amidonul diluat, mai fierbem pana se ingroasa. Lasam sa se raceasca putin.

In momentul servirii punem toppingul de visine peste cheese pancakes-uri.

Pofta bunaa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Russian Cheese Pancakes" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Clatite pufoase reteta cu cacao si frisca