Pancake mic-dejun cu nuci, miere si banane

de Gherca Daniela in Dulciuri, 16 Noi 2016 | 3822 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 3 linguri zahar brun
  • 1 plic zahar vanilat
  • un praf de sare
  • 300ml lapte
  • 3 linguri ulei
  • 300g faina
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • esenta de vanilie
  • 1 banana
  • cateva nuci
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pancake mic-dejun cu nuci, miere si banane:

Batem ouale cu praful de sare, zaharul si zaharul vanilat pana capata o culoare albicioasa, pe urma adaugam uleiul, esenta de vanilie si laptele, mai amestecam putin si la final adaugam ingredientele uscate, omogenizam si lasam aluatul un sfert de ora sa se odihneasca.

Intr-o tigaie teflonata, turnam cu ajutorul unui polonic putin aluat si lasam asa, fara sa miscam deloc compozitia, iar cand s-au format deasupra bule o intoarcem si mai lasam cateva secunde, apoi o scoatem. Asa procedam pana terminam toata compozitia.

Cand sunt gata le ungem cu miere si ornam dupa preferinte, in cazul meu cu banane si nuci!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pancake mic-dejun cu nuci, miere si banane" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Baclava