Sacchettini cu trufe, salam si rucola

de mihaelar63 in Paste, 19 Noi 2013 | 2890 vizualizari

 

Uite ca am ajuns si la 450 de retete postate. Nu asta este important. Partea cea mai frumoasa si umana este legatura de suflet ce am dobandit in aproape cei 4 ani de cand imi petrec o parte din viata aici, impreuna cu dragi Bucatarasi.
Sacchettini sunt paste proaspete cu oua si diverse umpluturi. Ale mele sunt umplute cu crema de ciuperci si trufe. Le-am cumparat pentru ca mi-a placut forma dar si manata de curiozitatea de a afla cum este acel gust vestit de trufe.

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie sacchettini cu trufe [250 gr]
  • 150 gr salam uscat cu trufe
  • 100 gr cas mozzarella razuit
  • 2 catei usturoi
  • 2 linguri ulei masline
  • 1 lingura unt
  • 1 mana rucola verde
  • 1 1/2 lingurita condiment oglio e aglio [ usturoi, patrujel, fulgi chili]
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sacchettini cu trufe, salam si rucola:

Fierbeti pastele in apa sarata, respectand timpul indicat pe ambalaj.


Scurgeti pastele de apa .


Incingeti uleiul amestecat cu unt si prajiti feliile rasucite de salam cu trufe .


Adaugati in tigaie si usturoiul tocat marunt .


Adaugati si amestecati sacchettini cu salamul direct in tigaie.


Seviti preparatul cald asezonat cu rucola proaspata si condiment oglio e alio .


Presarati deasupra in final mozzarella razuita .

 

TIPS-URI

1

Nu uitati un vin alb demi-sec .Acum aveti avea in mai putin de 15 minute o cina eleganta pentru doua persoane .

Daca ti-a placut reteta noastra "Sacchettini cu trufe, salam si rucola" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

MotanLaOale 1

19.11.2013, 21:47

La cat mai multe retete!

RuxyRux 1

27.11.2013, 16:14

Ce bunatati faci draga mea draga

Panacris 1

17.12.2013, 08:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Scoici delicioase