Salam de biscuit cu ananas confiat

de jolygina in Prajituri, 6 Iul 2010 | 4068 vizualizari

 

din pacate nu am gasit rahat si am imporovit, am pus ananas confiat

 

INGREDIENTE

  • 500 g biscuiti simpli
  • 150g margarina
  • 150ml lapte
  • 200g ananas confiat
  • o mana de stafide
  • nuci
  • 2 linguri de cacao
  • 200g zahar
  • 3-4 linguri de lichior de visine ,cirese amare
  • o esenta de rom sau 2
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuit cu ananas confiat:

Se pune laptele cu zaharul pe foc si cand s-a topit si este fierbinte il luam dupa foc si adaugam stafidele ,cacaoa si margarina cubulete. Amestecam pana se topeste si punem si ananasul taiat cubulete.


Sfaramam biscuitii cu sucitorul si turnam peste ei compozitia calduta ,adaugam 3 linguri de lichior si esenta de rom. Punem compozitia intr-o folie si o rulam ca pe un salam. O lasam la rece de seara pana dimineata si cand o scoatem din folie o taiem cu un cutit umezit sub apa calduta


Il puteti pudra cu zahar sau cacao

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuit cu ananas confiat" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

silvi0ara 1

06.07.2010, 22:07

Sper ca mai ai.

Julie 1

06.07.2010, 22:13

Chiar ca e desertul copilariei! Mama mea ne facea mai mereu, dar cu rahat . Tata lucra la fabrica de zahar...si ne aducea mereu... Am avut o copilarie dulce...

lia maria 1

07.07.2010, 08:15

amintiri, amintiri

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose de ciocolata cu umplutura de Almette si ciocolata alba