Salam de biscuit cu ananas confiat

de jolygina in Prajituri, 6 Iul 2010 | 3877 vizualizari

 

din pacate nu am gasit rahat si am imporovit, am pus ananas confiat

 

INGREDIENTE

  • 500 g biscuiti simpli
  • 150g margarina
  • 150ml lapte
  • 200g ananas confiat
  • o mana de stafide
  • nuci
  • 2 linguri de cacao
  • 200g zahar
  • 3-4 linguri de lichior de visine ,cirese amare
  • o esenta de rom sau 2
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuit cu ananas confiat:

Se pune laptele cu zaharul pe foc si cand s-a topit si este fierbinte il luam dupa foc si adaugam stafidele ,cacaoa si margarina cubulete. Amestecam pana se topeste si punem si ananasul taiat cubulete.

Sfaramam biscuitii cu sucitorul si turnam peste ei compozitia calduta ,adaugam 3 linguri de lichior si esenta de rom. Punem compozitia intr-o folie si o rulam ca pe un salam. O lasam la rece de seara pana dimineata si cand o scoatem din folie o taiem cu un cutit umezit sub apa calduta

Il puteti pudra cu zahar sau cacao

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuit cu ananas confiat" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

silvi0ara

silvi0ara 1

06.07.2010, 22:07

Sper ca mai ai.

Julie

Julie 1

06.07.2010, 22:13

Chiar ca e desertul copilariei! Mama mea ne facea mai mereu, dar cu rahat . Tata lucra la fabrica de zahar...si ne aducea mereu... Am avut o copilarie dulce...

lia maria

lia maria 1

07.07.2010, 08:15

amintiri, amintiri

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!