Salam de biscuiti

de Valclaudia in Dulciuri, 27 Apr 2014 | 5497 vizualizari

 

din ciclul nimic nu se arunca, totul se recicleaza....

 

INGREDIENTE

  • cca 500 gr. fursecuri zdrobite (ramase de la Paste)
  • cca 300 gr. biscuiti populari (din comert)
  • cca 150-200 ml zeama din compot (de piersici am folosit eu)
  • 2 linguri pudra de roscove (karob)
  • 150 gr. zahar pudra
  • 2 linguri bobite Goji
  • 50 gr. migdale macinate
  • 50 gr. ciocolata alba si/sau neagra (taiata bucatele marunte)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti:

Zdrobim fursecurile intre palme, adaugam sucul din compot, zaharul pudra si pudra de roscove.


Mixam la viteza redusa, adaugam bobitele Goji, migdalele macinate, bucatele de ciocolata.


Biscuitii populari ii rupem bucati si ii adaugam peste restul compozitiei.


Cantitatea de biscuiti poate diferi, de aceea n-am precizat cati biscuiti am folosit eu (am pus atat cat a fost noevoie sa-mi iasa un amestec ferm).


Punem amestecul obtinut fie pe folie alimentara,fie pe hartie de copt, rulam strans, sub forma de salam si dam la rece pana a doua zi.


( Din cantitatile de mai sus mie mi-au iesit 2 bucati.)


A doua zi feliem dupa preferinta si servim langa cafea ori lapte.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Alinutza80 1

27.04.2014, 19:14

alilianaa 1

27.04.2014, 19:53

ce mult imi place..

Micutza Luana 1

27.04.2014, 21:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11700 puncte

Lau

Lau 9

9710 puncte

MotanLaOale

8780 puncte

mihaelar63

7900 puncte

mirela0911

6920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de fructe de padure

de Rocsi 9

ieri la 20:09

 Orez cu muschiulet si mazare

ieri la 18:20

Desert prajitura din albusuri cu gem de afine, mere si bezea

de katty 5

ieri la 08:34

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti