Salam de biscuiti reteta

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 11 Iul 2010 | 21480 vizualizari

 

 Salam de biscuiti reteta

 

INGREDIENTE

  • Salam de biscuiti reteta
  • 1 kg biscuiti
  • 250 g margarina
  • 400 ml lapte
  • 5 linguri zahar
  • 5 linguri cacao
  • esenta de rom
  • optional:rahat,stafide,ciocolata etc
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti reteta:

Salam de biscuiti reteta

Biscuitii se rup in bucati potrivite.Intr-o cratita se pune cacaoa dizolvata in lapte,zaharul,margarina,si esenta si se pune pe foc pana se toeste margarina si zaharul.Amestecul se toarna putin cate putin peste biscuiti(nu turnati tot lichidul odata pentru ca s-ar putea sa fie prea mult) si amestecati.Compozitia se imparte in 3 parti,se aseaza pe o folie,se impacheteaza si se da forma rotunda cu mainile.Se lasa la frigider 3-4 h!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti reteta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

nadina73 1

11.07.2010, 18:01

gata sa rezolvat cu frucile

Rocsi 1

11.07.2010, 18:03

am ajuns eu in urma ta..bun tare

Pasiune pentru bucatarie 1

12.07.2010, 08:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura de post, cu gem si nuca