Salam de biscuiti cu rahat de post

de Georgiana78 in Prajituri, 16 Mar 2012 | 9669 vizualizari

 

Stiu ca sunt sute de retete de salam de biscuiti dar mie imi place f mult (am ramas cu o slabiciune de la gradinita) si m-am gandit ca fiind si de post.....va mai dau si voua o idee de ceva dulce.........

 

INGREDIENTE

  • 600 gr biscuiti populari
  • 100 gr margarina
  • 300 ml apa
  • 8-10 buc rahat
  • 3 linguri esenta rom
  • 5 linguri cacao
  • 2 pumni stafide
  • fulgi nuca cocos pt imbracat salamul
  • 5 linguri zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti cu rahat de post:

- se farama biscuitii si se adauga peste ei stafidele spalate, rahatul taiat cuburi mici si cacaua si se amesteca bine


- Apa cu 1/2 lingurita sare si zaharul se pun pe foc pana se topeste zaharul, se pune magrarina si se adauga romul si se mai poate pune coaja de portocala sau lamaie dupa gust si preferinta


- se amesteca compozitia de biscuiti cu siropul prin rasturnare


- se ia o folie de plastic si se aseaza compozitia de biscuiti ; se ruleaza si se preseazafolia pt ca ingredientele sa se lipeasca intre ele


- salamul astfel format se pune la frigider pt cateva ore


- dupa ce se scoate din folie se tavaleste prin cocos si se taie felii

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti cu rahat de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rocsi 1

16.03.2012, 20:55

Un desert bun bun!!!

iri_iri 1

16.03.2012, 23:23

bun,bun

Georgiana78 1

17.03.2012, 17:00

Va multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tortellini cu sunca si sos cremos

ieri la 18:46

Ciorbă de cartofi cu afumături

de RODIMUR 5

ieri la 17:51

Pui prajit

de xana 5

ieri la 15:06

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de gris (de post)