Salam de biscuiţi, reţetă cu ananas

de deyutzky in Dulciuri, 10 Mar 2015 | 4364 vizualizari

 

Salamul de biscuiti este unul dintre cele mai indragite dulciuri din copilarie. Se face rapid....si dispare la fel de rapid :)) - Salam de biscuiţi, reţetă cu ananas

 

INGREDIENTE

  • 250 g biscuiti
  • 6-7 linguri sirop de ananas din conserva
  • 100 ml lapte/lapte de soia pentru varianta de post
  • 75 g unt/margarina
  • 50 g nuci
  • 1/2 conserva ananas (se pun doar bucatile de ananas)
  • 50 g zahar
  • 1 lingura de cacao
  • 1 fiola esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiţi, reţetă cu ananas:

Salam de biscuiţi, reţetă cu ananas


Rupem biscuitii bucatele si ii amestecam cu siropul de ananas.

Punem o craticioara pe foc mic si punem laptele la incalzit. Peste lapte adaugam pe rand untul, zaharul si cacaua.Amestecam dupa fiecare ingredient adaugat pana la omogenizare.


Cand compozitia incepe sa fiarba inchidem focul si adaugam esenta de rom.


Lasam compozitia la racit cca. 10 minute apoi o punem peste biscuiti si amestecam cu o spatula pana la incorporare.


Adaugam acum ananasul si nucile taiate bucati mici si amestecam.


Imbracam o tava de chec cu folie alimentara, turnam compozitia, o apasam bine cu o lingura, apoi o acoperim cu folia alimentara.


Dam tava la frigider pentru 3-4 ore sau pana a2a zi, dupa care inlaturam folia si portionam salamul de biscuiti.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiţi, reţetă cu ananas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 25 %
999.99 lei
749.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

monik80 1

11.03.2015, 08:54

bun

dantes 1

11.03.2015, 09:22

Delicios!

miki_a 1

11.03.2015, 17:24

Iubesc anansul dar nu m-as fi gandit sa-l pun si in salamul de biscuiti!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

7885 puncte

MotanLaOale

6960 puncte

mirela0911

6616 puncte

Tabita _

6518 puncte

mihaelar63

5432 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată  "SOMN UȘOR "

pe 22.03 la 16:00

Desert prajitura cu ciocolata si banane

pe 22.03 la 12:46

Desert budinca de gris, cu gem de gutui și jeleu de portocale

de RODIMUR 5

pe 22.03 la 11:10

Placinta frageda cu branza si marar

pe 22.03 la 10:24

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiţi, reţetă cu ciocolata