Salam de biscuiti reteta cu banane

de anaiordan in Mancaruri de post, 1 Aug 2009 | 12286 vizualizari

 

Salam de biscuiti reteta
Este de post :)

 

INGREDIENTE

  • Salam de biscuiti reteta
  • 1kg rahat, eu aici, in grecia, am luat rahat cu migdale/nuci/alune
  • 1kg biscuiti de post, sau 4 pachete de aprox 250g
  • 2 cani apa
  • 1 pachet de margarina vegetala, 250g
  • nuca de cocos
  • 4-6 banane (daca nu intra toate sunt hranitoare oricum :D)
  • 1 pachet cacao, sau cat de multa vreti, eu personal am vrut multa :D
  • daca luati rahat simplu, puteti lua nuci/alune/migdale separat, cam 250g sau stafide (mie nu imi plac..dar sunt aromate)
  • va mai trebuie si folie de plastic pentru ambalat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti reteta cu banane:

Salam de biscuiti reteta


Se pune rahatul la topit cu 2 cani de apa, se tine pe foc pana bucatile de rahat se fac mai mici, le mai puteti sfarama si dumneavoastra cu lingura in timp ce mestecati.



Dupa ce s-a topit rahatul se pun biscuitii sfaramati in bucati mai mici, nu e obligatoriu sa puneti tot kilogramul de biscuti..cum credeti ca este de tare sau de moale compozitia, apoi pachetul de margarina si pachetul de cacao, cat de multa doriti. Tot acum se poat adauga si nucile/migdalele/alunele/stafidele.



Acum se taie bucati potrivite de folie de plastic, se presara cu nuca de cocos si se incepe sa se puna compozitie, adaugati banana pe mijlocul compozitiei si apoi rulati.



Dupa ce terminati de facut toate salamurile le lasati la frigider cel putin 6 ore, nu le puneti in congelator pentru ca atunci cand le veti dezgheta vor fi apoase, eu l-am facut seara si l-am servit a doua zi.



Sper sa va placa si pofta buna! :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti reteta cu banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

anaiordan 1

13.10.2009, 17:52

sa ai pofta!

anaiordan 1

14.12.2009, 10:35

da stiu l-am refacut si eu saptamana trecuta dar n-am avut timp de nimic altceva....sper sa pot saptamana asta sa modific pozele am altele mai clare

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de dovleac placintar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

RETETA RECOMANDATA
Orez cu mazare si pui de morcovi