Taboule

de ianculubita in Mancaruri de post, 11 Ian 2014 | 3363 vizualizari

 

Stiu,veti spune ca asa ceva nu este acea salata numita Tabouleh;este adevarat dar dupa cum vedeti,numele retetei este fara h la urma,deci aceasta reteta este un cous-cous cu legume,pe care francezii il numesc Taboule cu accentul pe e(eu nu stiu sa folosesc accentele)
Incercati si nu veti regreta!!

 

INGREDIENTE

  • 3rosii
  • 1ceapa
  • 1ardei gras rosu
  • 4linguri ulei de masline
  • 1ceasca cous-cous
  • 2cesti cu apa
  • 1lingura pasta de rosii
  • 1lingura zeama de lamaie
  • coaja rasa de lamaie
  • 1lingurita menta uscata
  • 1lingurita busuioc uscat
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taboule:

Rosiile,ceapa,ardeiul,curatate,spalate,taiate cubulete mai mari,le punem in vasul cu ulei incins sa se caleasca putin,adaugam pasta de rosii,apa,sare,piper,zeama si coaja de lamaie,menta,busuioc iar dupa 3-4min de fiert adaugam cous-cousulş


punem capacul si oprim focul;


dupa 10min amestecam usor cu o furculita apoi se poate servi.

 

TIPS-URI

1

optional,puteti adauga 1-2catei de usturoi necuratati iar la sfarsit ii scoateti

2

legumele nu trebuie sa fie prea moi,asa ca nu trebuiesc fierte prea mult

Daca ti-a placut reteta noastra "Taboule" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Micutza Luana 1

11.01.2014, 12:43

MotanLaOale 1

11.01.2014, 13:11

ianculubita 1

12.01.2014, 08:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta