Fasole galbena la capac

de Julie in Mancaruri de post, 6 Iul 2010 | 3577 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g  fasole galbena
  • o ceapa
  • un morcov
  • 2 catei de usturoi
  • sare, vegeta
  • patrunjel, marar
  • 2 rosii
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole galbena la capac:

Spalam fasolea,ii rupem coditele si o taiem in bucati mai mici sau o lasam intreaga. Tocam ceapa si o calim in 4 linguri ulei si 4 linguri apa,impreuna cu  morcovul ras, timp de 5-6 minute.

Adaugam fasolea, usturoiul taiat feliute  si amestecam usor. Turnam apa fierbinte cat sa acopere totul si punem capacul. Lasam sa fiarba la foc mic,aprox. 10 minute. Punem si rosiile taiate cuburi mici,mararul,potrivim gustul cu sare si  vegeta. Mai lasam 5 minute si oprim focul.

Servim mancarea calda cu patrunjel verde deasupra.

 

RETETA IN IMAGINI

Fasole galbena la capac-0
Fasole galbena la capac-1
Fasole galbena la capac-2
Fasole galbena la capac-3

COMENTARII (24)

Julie

Julie 1

07.07.2010, 09:24

Liana, vad ca in fiecare zona se numeste altfel fasolea...Oricum s-ar numi e la fel de buna...

Julie

Julie 1

07.07.2010, 09:26

Nadina,te astept!

Bucataras Medi

Bucataras Medi 1

07.07.2010, 22:24

ce bine arata................5 furcu...............imi place cum gatesti, pe gustul meu...........

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura cu crema de lamaie
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!