Salam de biscuiţi, reţetă cu ciocolata si cocos

de Catalinaflorea in Dulciuri, 7 Apr 2015 | 2120 vizualizari

 

Salam de biscuiţi, reţetă cu ciocolata si cocos
Am facut curatenie prin dulapuri si am gasit numai biscuiti de toate formele si toate gusturile :)) A iesit super,chiar mai bun ca atunci cand puneam doar un fel de biscuiti.Am avut biscuiti integrali,simpli gen pettit b,biscuiti italientesti de patiserie cu alune si fructe uscate,biscuiti vanilati si biscuiti cu chipsuri de ciocolata(multi,stiu :)) )

 

INGREDIENTE

  • 500 g biscuiti
  • 250 ml lapte de soia
  • un cubulet de unt
  • 4 lg orzo
  • alune
  • fulgi de cocos
  • ciocolata amaruie
  • optional: un ou mare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiţi, reţetă cu ciocolata si cocos:

Salam de biscuiţi, reţetă cu ciocolata si cocos


Se sfarama biscuiti nu foarte marunt. Pe foc se incalzeste laptele cu untul si 2 lg de orzo, optional si oul. In bolul cu biscuiti se adauga alunele si laptele racit si se amesteca bine cu lingura pana devine o pasta lipicioasa (sa nu fie lichida-puteti lasa si jumatati de biscuiti),apoi se rup bucatele maricele de ciocolata si se amesteca din nou.Pe foile de bucatarie se pune jumatate din compozitie si se ruleaza marimea dorita dupa se presara tot cu cocos din abundenta pana se acopera tot.Se ruleaza bine si se da la rece pana a doua zi cand va fi tare si usor de taiat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiţi, reţetă cu ciocolata si cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

iri_iri 1

08.04.2015, 12:03

Geanina87 1

08.04.2015, 12:54

bun bun

mirela0911 1

08.04.2015, 15:36

Imi place mult!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9960 puncte

Rocsi

9430 puncte

RODIMUR

7650 puncte

mirela0911

7550 puncte

 merisor

7550 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lebar de casa
  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

RETETA RECOMANDATA
Tort cu ciocolata si visine