Salam de biscuiţi, reţetă cu ciocolata si cocos

de Catalinaflorea in Dulciuri, 7 Apr 2015 | 4566 vizualizari

 

Salam de biscuiţi, reţetă cu ciocolata si cocos
Am facut curatenie prin dulapuri si am gasit numai biscuiti de toate formele si toate gusturile :)) A iesit super,chiar mai bun ca atunci cand puneam doar un fel de biscuiti.Am avut biscuiti integrali,simpli gen pettit b,biscuiti italientesti de patiserie cu alune si fructe uscate,biscuiti vanilati si biscuiti cu chipsuri de ciocolata(multi,stiu :)) )

 

INGREDIENTE

  • 500 g biscuiti
  • 250 ml lapte de soia
  • un cubulet de unt
  • 4 lg orzo
  • alune
  • fulgi de cocos
  • ciocolata amaruie
  • optional: un ou mare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiţi, reţetă cu ciocolata si cocos:

Salam de biscuiţi, reţetă cu ciocolata si cocos

Se sfarama biscuiti nu foarte marunt. Pe foc se incalzeste laptele cu untul si 2 lg de orzo, optional si oul. In bolul cu biscuiti se adauga alunele si laptele racit si se amesteca bine cu lingura pana devine o pasta lipicioasa (sa nu fie lichida-puteti lasa si jumatati de biscuiti),apoi se rup bucatele maricele de ciocolata si se amesteca din nou.Pe foile de bucatarie se pune jumatate din compozitie si se ruleaza marimea dorita dupa se presara tot cu cocos din abundenta pana se acopera tot.Se ruleaza bine si se da la rece pana a doua zi cand va fi tare si usor de taiat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiţi, reţetă cu ciocolata si cocos" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort pufos si crocant