Budinca cu branza de vaci si portocala

de mena29 in Dulciuri, 27 Ian 2014 | 7942 vizualizari

 

Eram pe punctul sa o numesc "budinca bunicii", stie ea Gaby de ce...:)))
Aveam pofta de ceva bun si care sa nu necesite un proces prea lung de pregatire,coacere,etc.M-am uitat in frigider si m-am pus pe treaba.

 

INGREDIENTE

  • 500 g branza proaspata de vaci
  • 400 g iaurt
  • 2 pahare gris
  • 3 oua
  • 1 portocala
  • un praf sare
  • 5 linguri zahar
  • 1 lingura extract de vanilie
  • Zahar pudra vanilat pentru pudrat budinca
  • margarina pentru uns forma
  • 1-2 lingurite pesmet pentru tapetat forma
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu branza de vaci si portocala:

Ungem cu margarina un vas de ceramica si-l tapetam cu pesmet.


Incingem cuptorul la 190 grade C.


Radem coaja de la o portocala si ii stoarcem sucul.


Punem toate ingredientele intr-un bol si le amestecam bine.


Initial am vrut sa pun doar un pahar de gris insa am mai adaugat inca unul pentru ca asa mi sa parut mie ca ar fi necesar.


Punem amestecul rezultat in tava pregatita si o dam la cuptor pentru aproximativ 35 minute.Timpul de coacere difera de la aragaz la aragaz.


Pofta buna va doresc!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu branza de vaci si portocala" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (56)

diaconta 1

30.01.2014, 22:51

N-am zis nimic la bunatatea asta?
Rusinica sa-mi fie
Grozava cred c-a fost

adry88 1

30.03.2015, 21:28

mena29 1

30.03.2015, 21:40

Multumesc frumos!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Budinca de spaghete, cu branza si stafide