Budinca cu branza de vaci si portocala

de mena29 in Dulciuri, 27 Ian 2014 | 13574 vizualizari

 

Eram pe punctul sa o numesc "budinca bunicii", stie ea Gaby de ce...:)))
Aveam pofta de ceva bun si care sa nu necesite un proces prea lung de pregatire,coacere,etc.M-am uitat in frigider si m-am pus pe treaba.

 

INGREDIENTE

  • 500 g branza proaspata de vaci
  • 400 g iaurt
  • 2 pahare gris
  • 3 oua
  • 1 portocala
  • un praf sare
  • 5 linguri zahar
  • 1 lingura extract de vanilie
  • Zahar pudra vanilat pentru pudrat budinca
  • margarina pentru uns forma
  • 1-2 lingurite pesmet pentru tapetat forma
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu branza de vaci si portocala:

Ungem cu margarina un vas de ceramica si-l tapetam cu pesmet.

Incingem cuptorul la 190 grade C.

Radem coaja de la o portocala si ii stoarcem sucul.

Punem toate ingredientele intr-un bol si le amestecam bine.

Initial am vrut sa pun doar un pahar de gris insa am mai adaugat inca unul pentru ca asa mi sa parut mie ca ar fi necesar.

Punem amestecul rezultat in tava pregatita si o dam la cuptor pentru aproximativ 35 minute.Timpul de coacere difera de la aragaz la aragaz.

Pofta buna va doresc!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu branza de vaci si portocala" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (59)

kytz 1

24.03.2018, 07:47

Tare, tare bună și aromată!

UrsanMihaela 1

25.03.2018, 09:00

Corinuta 1

25.03.2018, 21:14

Cred ca-i tare aromata cu portocala

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca cu ceva fin pufos si cus-cus