Salam rapid de biscuiti

de Lavinia in Dulciuri, 7 Mai 2013 | 100492 vizualizari

 

Brusc mi se facuse pofta de salam de biscuiti si cum am mai ramas cu ceva ingrediente de la prajiturile de Paste am trecut la treaba :) Un dulce rapid si bun .

 

INGREDIENTE

  • 400 g biscuitii de calitate
  • 150 g ciocolata
  • 200 ml frisca lichida indulcita
  • 120 g unt
  • 50 g zahar
  • 25 g cacao(2 linguri)
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • esenta de rom dupa gust
  • stafide
  • nuca de cocos(optional)


Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam rapid de biscuiti:

Am pus pe foc frisca lichida cu untul ,zaharul si zaharul vanilat pana s-a topit untul.Am adaugat ciocolata si cacaua si am amestecat energic pana s-a topit ciocolata.La final am adaugat stafidele si romul.
Separat intr-un bol incapator am maruntit biscuitii (nu foarte fin).
Am adaugat siropul de ciocolata peste biscuiti avand grija ca siropul sa acopere toti biscuitii si am lasat sa se odihneasca aprox. 10-15 minute.
Pe masa de lucru am pus bucati de folie presarata cu nuca de cocos.
Am pus 1/2 din compozitie pe fiecare folie apoi am rulat strans dandu-i forma unui salam .Am strans bine capetele si am introdus bucatile de salam la frigider pentru minim 2-3 ore .
Se portioneaza si se serveste cu mare pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salam rapid de biscuiti" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

6643 puncte

Panacris

3872 puncte

Rocsi

2943 puncte

 Adi

2871 puncte

Constelatialeu

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Iahnie de fasole la slow cooker Crock Pot

pe 26.10 la 20:22

Desert banana coffee brownie

pe 26.10 la 19:20

Pulpe de pui cu masline si vegetale la slow cooker Crock Pot

pe 26.10 la 16:34

Vinete umplute

de Ksenya 5

pe 26.10 la 12:06

Pizza cu chorizo

de Rocsi 9

pe 24.10 la 20:46

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti reteta cu lapte de cocos