Salată a la Ancutsa

de Ancutsa in Salate, 12 Ian 2018 | 838 vizualizari

 

Îmi plac mult salatele şi îmi place să experimentez tot felul de ingrediente. Aceasta este cu fasole roşie, varză albă, măsline, roşie, ardei kapia, ridichi, praz, piept de porc afumatşi brânză. Alături de pâine turist sau o pâine ţărănească este foarte gustoasă şi săţioasă şi vă va da energie în aceste zile de iarnă.

 

INGREDIENTE

  • 8 felii de piept de porc afumat
  • câteva măsline negre
  • câteva măsline naturale
  • 1 ardei kapia
  • 1 roşie
  • 1 praz mai mic
  • 1 legătură ridichi
  • 100 g fasole roşie (din cea la conservă)
  • câteva felii de brânză slabă de vaci
  • sare
  • oţet
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salată a la Ancutsa:


Se taie câteva felii de piept de porc afumat, se aşază într-o tavă cu foaie de copt şi se dau la cuptor 5-8 minute. Mie îmi place pieptul de porc mai rumenit pentru că astfel se mai topeşte grăsimea aceea. După preferinţe, îl puteţi rumeni mai mult sau îl puteţi consuma ca atare.


Fasolea roşie se scurge de zeamă şi se clăteşte puţin în apă rece.


Roşia, prazul şi ardeiul kapia se spală şi se taie julienne. Varza albă se taie şi ea tot julienne, iar ridichiuţele, rondele subţiri.


Măslinele se curăţă de sâmburi sau le puteţi lăsa întregi.


Brânza şi pieptul de porc afumat se taie cubuleţe.


La final, se asezonează cu sare, oţet, apă şi ulei şi se amestecă bine.



Timp: aprox 20 min


Porţii: 4



Poftă bună!




Dacă v-a plăcut reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2018/01/salata-la-ancutsa.html

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salată a la Ancutsa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Ancutsa 1

13.01.2018, 21:01

Rahela,

oanapl 1

15.01.2018, 20:22

Ce bună este!

Ancutsa 1

15.01.2018, 22:39

Multumesc, Oana!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de loboda cu ochi romanesc
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salata de fasole pastai