Salata a la rus

de babi5 in Salate, 3 Dec 2014 | 2055 vizualizari

 

O salata buna pe care nu am facut-o de tare mult timp, azi i-a sosit timpul. Este buna ca aperitiv la diverse sindrofii si nu numai.Se poate folosi cu mare succes la rulouri cu sunca se poate face rosii umplute. Intr-un cuvint este buna , buna si o recomand cu drag, eu m-am abatut un picut de la reteta , cea originala contine numai mazare, cartofi si morcovi, eu am folosit si oua fierte si castraveti murati.

 

INGREDIENTE

  • 2 kg cartofi
  • 500 gr maioneza
  • 8 oua
  • 350 gr morcovi
  • 200 gr mazare
  • 250 gr castraveti murati
  • sare
  • 1 rosie pentru decor
  • frunze patrunjel
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata a la rus:

Cartofii se spala bine apoi se pun cu coaja la fiert cu putina sare,ouale se spala bine si se pun la fiert cu putina sare si o lingura otet ( pentru a se decoji mai bine) morcovii se pun la fiert cu putina sare, mazarea se spala si se lasa la scurs , castravetii se toaca marunt.


Dupa ce cartofii au fiert ii scurgem de apa, ii lasam sa se raceasca putin apoi ii curatam si ii tocam cubulete mici, morcovii dupa ce au fiert ii scurgem de apa apoi ii lasam sa se raceasca putin si ii tocam marunt , ouale le decojim dupa fierbere si le taiem in opt .


Toate ingredientele le punem intr-un castron, le amestecam bine, potrivim de sare apoi punem treisferturi din cantitatea de maioneza restul ramininind pentru decor.


Punem intr-un castron sau platou si ornam .Pofta sa aveti si de mincat si de preparat.Sa va fie de folos si reteta mea .


P.S. vezi reteta maioneza - http://www.bucataras.ro/retete/maioneza-54164.html

 

TIPS-URI

1

O salata potrivita la diverse festivitati si nu numai

2

Cu ea se pot face tot felul de aperitive : rulouri cu sunca, rulouri cu carne , rosii umplute, ardei umpluti( jumatati)dovlecei umpluti s.a

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata a la rus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

babi5 1

04.12.2014, 14:07

Anca_rm te pupa Babi si-ti multumesc chiar imi place si este buna

iri_iri 1

04.12.2014, 22:04

Rocsi 1

05.12.2014, 22:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salata de leurda (2) cu paine araba