Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Bunatati pentru Craciun
Punem la fiert legumele cu sare.
Între timp ne ocupam de maioneză (2 gălbenușuri crude, sare, zeama dintr-o jumatate de lamaie și 2 lingurițe de mustar se amestecă bine și se pune treptat ulei - aproximativ 500 ml).
Gogoșarii și castraveții murați se toacă mărunt (castraveții i-am dat prin răzătoare, pe partea cea mai mare), apoi se storc bine într-un tifon.
Într-un vas mare vom pune legumele fierte și tocate mărunt, castraveții și gogoșarii storși bine, mazărea bine scursă și la final maioneza. Amestecăm bine și apoi punem într-o formă după preferințe.
Vom orna după imaginație.
1
Castraveții, gogoșarii și maioneza se pun după gust.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult