Salata "AMALIA"

de amalia01 in Aperitive / Garnituri, 11 Mai 2013 | 1478 vizualizari

 

Am vrut un aperitiv special...am tot cautat prin retete si am sfarsit prin a deschide larg camara,frigiderul si congelatorul...Si gata! A iesit o salata in care finetea miezului de lapte este pusa in evidenta de crocantul legumelor .

 

INGREDIENTE

  • 5 linguri soia granule
  • 250 g amestec de legume congelate
  • 1 conserva de ton bucati
  • 1 cutie branza tofu
  • 1 cutie"miez de lapte"natur
  • zeama de la 1/2 de lamaie
  • 50 ml ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 2-3 frunze de patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata "AMALIA":

- soia se opareste pentru 15 minute in apa cu sare


- legumele congelate se dau in clocot 5 minute


- soia si legumele se pun intr-o strecuratoare mare la scurs


- tonul se desface bucatele


- tofu se taie cubulete


- miezul de lapte se sfaramiteaza usor


- se amesteca toate ingredientele intr-un bol mare si se condimenteaza dupa gust


- se adauga zeama de lamaie si uleiul de masline


- se serveste cu bucatele de miez de lapte si patrunjel verde


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata "AMALIA"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

diana_k 1

12.05.2013, 08:55

adry88 1

12.05.2013, 11:18

buna

babi5 1

07.06.2013, 08:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu pesmet si cascaval