Cartofi cu bacon si ciuperci

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 14 Apr 2010 | 4378 vizualizari

 

e foarte buna calda

 

INGREDIENTE

  • cartofi 2kg aproximativ depinde de vas
  • bacon 250g
  • ciuperci champinion proaspete 300g(sau conserva)
  • patrunjel verde
  • sare,piper
  • smantana 200g
  • 2 oua curde
  • cascaval ras 100g
  • masline negre fara samburi 1 cutie
  • 2-3 linguri sos de soia-optional daca va place
  • putin ulei de masline
  • 50 g unt
  • felii de rosii-decor
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu bacon si ciuperci:

Se fierb cartofi ,apoi se zdrobesc cu furculita dar nu foarte tare sa ramana bucatele ,apoi se ameteca cu patrunjel verde.


Baconul se prajeste putin apoi se taie cubulete sau invers cum doriti.


Ciupercile se curata si se taie bucatele mici apoi se calesc in putin ulei de masline 2-3 linguri dupa care se pune sare,piper si sosul de soia(daca va place )


Se unge un vas cu unt sau se pun bucatele apoi se pune un strat de cartofi cu patrunjel (nu e obligatoriu patrunjel,daca va place) apoi se pun bucatele de bacon,maslinele nerge taiate marunt(triturate putin)sare ,piper apoi din nou un stat de cartofi cu patrunjel si se pun ciupercile calite (sau daca va place sa le ametecati cu ou sa se lege mai bine ) apoi un stat de cascaval ras, sare si din nou cartofi iar deasupra se bat ouale cu smantana si decoreaza daca doriti,eu am pus cascaval,rosii,patrunjel verde si boabe de piper.


Se pune la cuptor pentru 40 minute la 160 grade


Se serveste calda e mai buna,pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu bacon si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

nadina73 1

16.04.2010, 11:16

silvioara tarziu am vazut mesajul de la tine ,nu mai am

Adinacarla 1

03.06.2010, 00:19

am mai gasit inca o reteta care contine si ciuperci...o trec repede la favorite...

teodora 1

04.06.2010, 01:02

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinta cu ficatei de pui
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Minuturi reci cu branza, ceapa si chimen

de Ancutsa 5

ieri la 14:11

Pizza de toamna cu aluat nedospit

de Ancutsa 5

ieri la 11:55

Supa crema de dovleac cu ghimbir servita cu grisine in sunculita crud uscata

ieri la 10:35

Desert tort cu nuca, vin alb si trandafiri

de Ancutsa 5

pe 18.10 la 22:34

RETETA RECOMANDATA
Covrigei cu cascaval si telemea