Salata boeuf

de gaby_gabytza in Salate, 3 Sep 2011 | 4817 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 5 morcovi
  • 1 piept pui
  • 400 g castraveti
  • 200 g masline
  • 100 g ardei in otet
  • 1 ou
  • 2 linguri mustar
  • 400 ml ulei
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata boeuf:

Se fierb cartofii cu morcovii.Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare,castravetii se toaca marunt ,ardeii se spala se scurg de apa si se taie cubulete.Maslinele se taie in doua daca sunt prea mari.Se face maioneza din galbenusurile fierte,mustarul,uleiul si se amesteca dar uleiul il turnam treptat.Cartofii se curata de coaja si se taie (eu am preferat sa ii pisez dar nu de tot),morcovii ii taiem cubulete.Se amesteca cartofii,morcovii,ardeii,castravetii,carnea taiata fasii,se adauga maioneza(din care mai oprim pentru decor),sare dupa gust si amestecam bine.Asezam pe un platou si ii dam o forma si dupa acoperim cu maioneza.Dupa ce am acoperit-o o decoram dupa cum ne place

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata boeuf" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salata cu fasole oloaga,sunca,morcovi,usturoi si maioneza