Salata boeuf

de madi_marin in Salate, 5 Feb 2010 | 5475 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi mai mari
  • 4 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 cutie de mazare
  • castraveti murati
  • Pentru maioneza
  • 3 oua
  • 300 ml ulei3 linguri cu mustar cremos ( ex. Olympia)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata boeuf:

Cartofii se spala si se pun la fiert in coaja. Morcovii si pastarnacul se curata, se spala, se taie pe jumatate si se pun la fiert. Cand sunt gata se toaca toate legumele cubulete si se pun intr-un castron incapator. Se adauga mazarea scursa de zeama din conserva si castravetii murati taiati si ei cubulete mici.

Pentru maioneza punem in vasul mixerului vertical ouale intregi, mustarul si uleiul si se amesteca pana obtinem o maioneza ( intr-un minut e gata!). Daca e prea moale mai punem ulei si mai mixam.

Se pune maioneza peste legumele tocate si se amesteca bine. Se da la rece si inainte de servire se orneaza dupa imaginatie.

TIPS-URI

1

In maioneza se poate pune zeama de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata boeuf" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Friptura de curcan cu sos de gutui
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa crema cu legume si carne de pui

ieri la 19:24

Gogosari in sos de mustar

ieri la 18:42

Supa din piept de curcan cu taitei de casa la slow cooker Crock Pot

pe 17.10 la 21:27

Cartofi in crusta de sare la slow cooker Crock Pot

pe 17.10 la 20:03

RETETA RECOMANDATA
Salata de cartofi cu ton si branza pufoasa de la Delaco