Salata boeuf cu piept de pui

de COSTEO in Salate, 4 Apr 2013 | 5792 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept pui
  • 6 cartofi
  • 3 morcovi
  • 2 radacini patrunjel
  • mazare
  • gogosari in otet
  • castraveti murati
  • 10-15 masline negre si verzi
  • 3 oua -2 fierte si 1 crud (pt maioneaza)
  • sare
  • piper
  • 3 linguri mustar (optional)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata boeuf cu piept de pui:

Cartofii, morcovii, radacina de patrunjel se spala si se pun la fiert toate in coaja lor, in apa cu sare sau condimente.


Pieptul de pui se pune la fiert. Intre timp taiem gogosarii si castravetii murati cubulete. Se pun la scurs intr-o sita (nu se storc) pentru a nu lasa zeama deoarece inmoaie maioneza.


Facem maioneza din oua si apoi o punem la frigider pana la final.


Toate legumele si cartofii se toaca cubulete si se pun toate intr-un bol impreuna cu castravetii si gogosarii, daca mai este nevoie se mai asezoneaza cu sare, piper si mustar (pt cine doreste)


Punem jumatate din maioneza, cealalta jumatate o folosim la ornat.


Pentru ornat este nevoie de fasii de gogosari si castraveti murati ,masline si albus de ou, frunze de marar verde sau patrunjel


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata boeuf cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

kukibella 1

05.04.2013, 23:41

gaby_duceag 1

05.04.2013, 23:45

die, poate de tine se sperie lumea, io-s o finutza, nu se sperie costeo )))

mybella 1

24.06.2013, 13:19

vreau si eu....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Salata de boeuf