Salata “Bucuria Primaverii”

de nico15 in Salate, 28 Mar 2011 | 1466 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g de branza de capra
  • 100 g de sunca de curcan
  • 100 g de bacon
  • ½ de portocala
  • ½ de grepfruit rosu
  • ½ ardei gras verde
  • ½ de ardei rosu capia
  • 1-2 fire ceapa verde
  • 4 felii sunca Padurea neagra
  • 100 g de castravete
  • 2-3 frunze de salata verde taiate foarte fin
  • Sare,
  • piper, boia Ulei de masline, Acetto balsamico
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata “Bucuria Primaverii”:

Se taie salata foarte fin, se taie sunca de curcan si baconul in fasii de 1 cm, se taie ardeii fin si se amesteca, se curate si se taie in cubulete portocala si grepfruitul, se taie ceapa verde in diagonala firului, se taie castravetele julien si se amesteca bine, dupa care se adauga branza taiata cubelete. Separat se va pregatii dressingul din ulei de masline si acetto balsamico, in acelas timp vor modela trandafirasi din sunca "Padurea neagra" dupa care vom adauga dressingul peste salata noastra, saram si piperam.


Dessignul va fi realizat cu acetto balsamico si boia.


Pofta Buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata “Bucuria Primaverii”" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

adasev12 1

29.03.2011, 07:02

f interesant

MotanLaOale 1

29.03.2011, 08:53

Mihaela11_jo 1

04.04.2011, 09:14

Super salatele tale

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salata cu fasole neagra