Salata Caesar

de AndrutzaP in Salate, 16 Noi 2016 | 1874 vizualizari

 

Foarte mult imi place salata caesar. Desi nu prea o pregatesc acasa, o comand cat de des pot, atunci cand ies in oras.
 

 

INGREDIENTE

  • o salata verde
  • 1/2 bagheta
  • ulei de masline
  • 2 jumatati de piept de pui
  • 2 lingurite de mustar
  • 50 g parmezan
  • 3-4 fileuri de ansoa
  • 2 galbenusuri
  • 2 catei de usturoi
  • 2 lingurite de sos Worcester
  • 1 lingurita otet
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata Caesar:

Incepem prin a pregati crutoanele. Taiem bagheta in cuburi si o asezam intr-o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt. Stropim crutoanele cu ulei de masline, 1 catel de usturoi zdrobit, sare si piper. Omogenizam bine si bagam la cuptor pentru 10-15 minute.


Pieptul de pui il condimentam cu sare si piper si-l "prajim" foarte bine intr-o tigaie tefal, antiaderenta, fara a folosi ulei. Sau, il puteti gati pe un gratar de aragaz.


Cat timp lasam puiul si crutoanele la racit, pregatim sosul. In vasul unui blender vertical punem urmatoarele: cele 2 galbenusuri, 1 catel de usturoi, fileurile de ansoa, cele 2 lingurite de mustar, sosul Worcester, 1 lingurita de otet. Mixam bine ingredientele, pana obtinem o pasta fina, omogena. Apoi, ca la maioneza, adaugam ulei de masline, putin cate putin. Inmultim sosul cu ulei de masline, atat cat ne dorim, pana ajungem la cantitatea de sos dorita. Adaugam parmezanul ras si, daca mai este cazul, sare si piper.


Montam salata astfel: salata verde, peste carnea taiata feliute si apoi crutoanele. Stropim cu sos si gata.


Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

puteti adauga, dupa preferinte si alte ingrediente: rosii, ardei...

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Caesar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

AndrutzaP 1

16.11.2016, 22:40

Multumesc dragilor!
Cleme, te tin la curent

miki_a 1

17.11.2016, 14:24

Si mie imi place ....dar n-am mai mancat....nici nu mai stiu de cand!

Gherca Daniela 1

19.11.2016, 09:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Salata calda de cartofi cu iaurt