Salata calda cu conopida , spanac si kaiser

de katty in Salate, 18 Noi 2014 | 2371 vizualizari

 

O salata calda consistenta si plina de sanatate .

 

INGREDIENTE

  • 150 gr conopida rupta buchetele
  • o mana frunze de spanac
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 70 gr kaiser
  • sare
  • piper mozaic proaspat macinat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata calda cu conopida , spanac si kaiser:

Fierbem buchetelele de conopida in apa clocotita cu un praf de sare 5 minute , pana se inmoaie usor , apoi o scugem , o trecem printr-un jet de apa rece si o scurgem din nou .

Taiem kaiserul fasii si il punem la prajit intr-o lingura de ulei de masline . Il lasam mai mult sau mai putin in functie de gustul fiecaruia . Cand este gata il scoatem pe o farfurie si il pastram la cald .

Punem restul de ulei de masline si adaugam conopida scursa .O lasam pana incepe sa se rumeneasca usor,amestecand din cand in cand .Cand este gata adaugam usturoiul taiat felii , lasam 30 de secunde , apoi punem spanacul spalat si scurs . Presaram piperul si sare (tinem cont de cat de sarat este kaiserul ) . Lasam pana frunzele incep sa se inmoaie , aducem kaiserul inapoi , omogenizam si punem salata pe farfurie . Servim calata calda .



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata calda cu conopida , spanac si kaiser" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

MotanLaOale 1

19.11.2014, 16:38

tanyapatap 1

24.11.2014, 21:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
200-Salata Cezar by Jamie Oliver