Salata calda cu orez negru si ton

de alldaycooking in Salate, 1 Iun 2013 | 2751 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 gr orez negru
  • 1 conserva ton
  • 10 rosii cherry
  • 1 cana porumb
  • ulei de masline
  • 50 gr Gorgonzola
  • amestec de rucola si valeriana
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata calda cu orez negru si ton:

Orezul l-am fiert conform indicatiilor de pe ambalaj. Rosiile cherry (erau mai maricele) le-am taiat rondele, nu foarte subtiri. In o tigaie am incalzit uleiul de masline si am prajit pentru scurt timp rondelele de rosii. Imediat am tras la tigaie si boabele de porumb. Am scurs apa in care a fiert orezul si l-am amestecat cu tonul marunit. Am adaugat apoi bucatele de Gorgonzola, rosiile si porumbul si am amestecat cu grija. Am distribuit salata pe farfurii si adaugat deasupra cateva cubulete de Gorgonzola si frunze de rucola si valeriana.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata calda cu orez negru si ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Corinuta 1

02.06.2013, 13:06

Foarte frumos arata! Cu orez negru n-am facut inca dar promit sa incerc!

mihaelar63 1

03.06.2013, 12:25

Ne place, place , place
Eu am mai folosit orezul negru . Imi place armonia de culoare si echilibrul de gust

Krystyan Trendy 1

06.01.2014, 08:08

grozava salata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salata “Cuibul cocoşului de munte”