Salată de fasole verde cu ciuperci şi pastramă

de Dana_Retetegg in Salate, 31 Mai 2011 | 2471 vizualizari

 

O salata delicioasa rezultata dintr-o combinatie de moment: aveam in congelator niste fasole verde si ma gandeam ce sa fac cu ea, asa ca m-am decis repede la o salata.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole verde congelata,
  • 1 cutie de ciuperci taiate,
  • 7-8 felii de pastrama de porc,
  • 10 linguri de maioneza,
  • 2 fire ceapa verde,
  • cateva fire de marar,
  • ridichi.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salată de fasole verde cu ciuperci şi pastramă:

Am fiert fasolea in apa cu sare. Apoi am lasat-o sa se raceasca. Daca aveti fasole la borcan sau conserva totul decurge mai rapid:)



Am scurs bine fasolea si ciupercile. Pastrama am taiat-o marunt.



Am tocat marunt ceapa si mararul.



Maioneza o puteti prepara in casa (asa cum am facut eu) sau o puteti cumpara.



Am amestecat toate ingredientele intr-un bol mare.



Am servit cu ridichii proaspete.



Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Daca aveti fasole la borcan sau conserva totul decurge mai rapid:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Salată de fasole verde cu ciuperci şi pastramă" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

mamaieelena 1

03.06.2011, 00:00

imi place mult

Bucataras Medi 1

03.06.2011, 08:49

interesanta combinatia............

Dana_Retetegg 1

03.06.2011, 09:32

Multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Salata "a la russe"