Salata calda de cartofi noi cu sunca si branza maturata

de Oana in Salate, 30 Apr 2009 | 4723 vizualizari

 

Salata a fost pregatita la Seminarul Lalla Cooking- aprilie 2009, de bucatarul restaurantului Sangria.
Chiar a fost delicioasa, am gustat din ea :)

 

INGREDIENTE

  • 500 g cartofi noi, injumatatiti
  • 2 linguri ulei d emasline
  • 2 cepe rosii, taiate in 6
  • 4 felii de sunca afumata
  • 140 g ciuperci feliate
  • o linguta mustar boabe
  • o lingura otet din vin rosu
  • 100 g frunze de spanac
  • 85 g branza cremoasa cu mucegai
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata calda de cartofi noi cu sunca si branza maturata:

Se incinge cuptorul la 220 grade. Se aseaza cartofii intr-o tava si se freaca cu o lingura de ulei si putina sare. Se coc 20 de minute, apoi se adauga bucatile de ceapa si se amesteca bine. Se mai lasa la cuptor 20 de minute, pana ce cartofii capata o culoare aurie, iar ceapa se inmoaie si se caramelizeaza. Se scot si se lasa sa se racoreasca.

Se incinge o tigaie si se soteaza sunca taiata fasii pana devine crocanta, apoi se adauga ciupercile si se lasa 5 minute sa se inmoaie.

Intre timp se prepara dressingul. Se amesteca un strop de apa cu mustarul, otetul si lingura de ulei ramasa. Se pun intr-un bol cartofii, ceapa, sunca, ciupercile si spanacul, se toarna sosul si se amesteca bine. Se imparte salata in patru farfurii si se presara bucatelele de branza.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata calda de cartofi noi cu sunca si branza maturata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

OLADI - Clatite rusesti

de Ina 7

ieri la 22:56

Tort cu crema de portocale si ciocolata neagra

de katty 5

ieri la 20:33

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Salată Iceberg cu peşte afumat