Salata calda de curcan si ardei copti

de Cristi Roman in Curcan, 15 Sep 2011 | 4864 vizualizari

 

Masa de seara este foarte importanta pentru ca poate asigura un somn linistit si o digestie normala. Masa de seara are puterea de a-ti instala “starea de bine”, ati observat acest lucru?

Cand nu sunt la restaurant si deci ma intorc acasa in jur de 12.30/1 noaptea, mai imi vine cheful de gatit si fac ceva de mancare in jur de ora 9, maxim spre 10. Oricum ma culc apoi dupa minimum doua-trei ore, deci e ok.

Acum cateva zile am pus la bataie o bucata de piept de curcan, apoi mi-am aruncat ochii prin frigider, in cautarea garniturii.

 

INGREDIENTE

  • 200 grame piept curcan
  • un ardei gras rosu;
  • un morcov;
  • spanac, rucola, alte verdeturi;
  • ulei masline, zeama lamaie.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata calda de curcan si ardei copti:

Pieptul de curcan l-am gandit din prima ca taiat in fasii/rumenit in wok, alaturi de putin ulei de susan si stins cu putin vin alb, sa se inabuse.


Garnitura am ales-o asa: un amestec de frunze de spanac, rucola, red chard (nu stiu cum se cheama in romaneste, insa sunt frunze de salata cu codite rosii) si morcovi (un morcov taiat julien = fasii subtiri de tot), cu dressing de ulei de masline si zeama de lamaie. Plus un ardei copt taiat fasii si rumenit usor in tigaie, fara ulei, pana se inmoaie.


Am aranjat apoi farfuria ca sa dea si bine, nu numai sa fie gustos, si iata rezultatul . Va recomand acest preparat fie pentru masa de pranz, fie pentru cea de seara – este un fel de mancare usor, oricum, si plin de vitaminele si nutrientii necesari. Si da, e si gustos.


Cand voi avea propriul restaurant voi include acest preparat in meniu :)).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata calda de curcan si ardei copti" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Cris2711 1

05.10.2011, 10:45

Kori 1

25.10.2011, 22:11

o combinatie super gustoasa, offfff mai bine plec de pe site asta ca salivez de numa si e seara , nu mai e voie

Kori 1

25.10.2011, 22:13

ca poate asigura ea un somn linistit, da' asigura si ceva kile in plus cred , dar lasa ca o fac pt pranz

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Friptura de curcan