Salata calda de fasole

de anca_rm in Salate, 24 Feb 2017 | 2474 vizualizari

 

O salata care poate fi servita la cina cu niste lipii , este cea mai buna.
 
Dragostea e o salata 

 

INGREDIENTE

  • 200 gr fasole fiarta
  • 1 ceapa rosie
  • 3-4 ridichi
  • 1 rosie
  • 1 mana buna de spanac
  • 2 catei usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura sos de soia
  • sare
  • piper
  • marar verde tocat (daca va place )
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata calda de fasole:

Fasolea o punem intr-o strecuratoare (daca este fasole din conserva) si o clatim cu apa rece. O lasam sa se scurga bine.

Spanacul il spalam bine, frunza cu frunza.

Ceapa rosie o taiem cubulete nu prea mari, dar nici foarte mici.

Usturoiul il zdrobim.

Rosia o curatam de coaja si o taiem cubulete, poate fi inlocuita cu bulion.

Intr-o tigaie, punem uleiul la incins si calim usor ceapa. Cand ceapa este moale, adaugam usturoiul si rosia taiata cubulete. Lasam pana cand rosia incepe sa se inmoaie si sa-si lase zeama, punem sosul de soia, mai adaugam sare (daca mai trebuie ) si piper.

Adaugam fasolea scursa si spanacul.

Amestecam si lasam pe foc maxim 5 minute, spanacul se va gati usor. Presaram marar verde tocat sau patrunjel.

Salata o punem intr-un bol, deasupra asezam ridiche taiata felii subtiri si servim calda.

 

 

TIPS-URI

1

se poate adauga porumb, ceapa verde si ardei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata calda de fasole" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de crabi