Salata calda de teci

de Gabriela_Gh in Salate, 5 Mar 2019 | 2671 vizualizari

 

Cand vreau sa mai slabesc imi prepar diverse salate calde sau reci. Aceasta salata este satioasa si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr teci (eu am avut congelate)
  • un praz
  • o tija apio
  • 100 gr. rosii uscate
  • o lingura ulei
  • sare dupa gust
  • un praf de piper macinat
  • cateva masline verzi
  • cca 50 ml apa calda
  • patrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata calda de teci:

 Se spala prazul, apio si se taie rondele subtiri. Se incalzeste uleiul intr-o tigaie. Se adauga prazul, apio si se calesc impreuna pana se inmoaie. Se adauga rosiile si dupa un minut de pun tecile. Se adauga apa calsa, se acopera si se lasa sa fiarba la foc mic pana cand sunt gata si tecile. Se potriveste de sare, piper, se pun maslinele se opreste focul si se adauga patrunjelul.

 Se poate servi atat calda cat si rece.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata calda de teci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Panacris 1

06.03.2019, 10:16

Merisor 1

06.03.2019, 20:00

Ce bunătate de salată ai făcut aici! Yummy!

Rocsi 1

09.03.2019, 20:56

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Coleslaw (salata americana cu varza si morcov)