Salata cu branza de capra si sfecla

de nico15 in Salate, 31 Ian 2011 | 2259 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ½ de salata verde
  • 125 g de branza de capra
  • ½ ardei gras rosu
  • ½ ardei gras verde
  • 1 ceapa rosie
  • 125 g de sfecla rosie
  • ulei de masline,
  • sare,
  • piper
  • zeama de la jumatate de lamaie  
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu branza de capra si sfecla:

Salata verde se spala frunza cu frunza si se rupe sau se taie in fasii nu prea mici, ardeii se taie in cubulete potrivite, ceapa se taie julien. Acestea se amesteca dupa care se va adauga sfecla taiata cubulete iar ultima se va adauga branza de capra taiata cubulete.


Se face un dressing cu ulei de masline si zeama de la o jumatate de lamaie, se adauga sarea si piperul si se amesteca energic cu telul. Acest dressing se va adauga peste salata si se va servi ca in imaginile alaturate. O salata plina de vitamine si rapid de preparat.


Pofta Buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu branza de capra si sfecla" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

LUK 1

01.02.2011, 20:56

sanatoasa

mamaieelena 1

02.02.2011, 19:45

gustoasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Salata "Shuba"