Salata cu calamari si varza chinezeasca

de mihaelar63 in Salate, 16 Feb 2014 | 1821 vizualizari

 

Aveam o punga de calamari in pesmet si m-am gandit ca merg bine cu salata. Mai bine decat cu cartofi prajiti.

 

INGREDIENTE

  • 1 punga calamari in pesmet
  • 1 varza chinezeasca
  • 1 inima salata eisberg
  • 1 ardei Kapia
  • 100 ml ulei masline
  • sare
  • 1/2 lingurita fulgi de usturoi
  • 1/2 lingurita fulgi chili
  • 1/2 portocala - zeama
  • 1 lingura otet mere
  • praz pentru decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu calamari si varza chinezeasca:

Calamarii se coc la cuptor in tava tapetata cu hartie de copt , stropiti cu ulei.


Kapia se taie rondele si se prajeste usor in restul de ulei .


Salata se taie fasiute si se amesteca cu kapia ,.sare , fulgi de usturoi , fulgi de chili,zeama de portocala si otetul de mere .


Asezati salata pe un platou cu calamarul deasupra . Decorati cu ardei si praz.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu calamari si varza chinezeasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

deyutzky 1

16.02.2014, 10:29

cred ca sunt tare buuuni

babi5 1

16.02.2014, 11:25

Mor ce-mi place ccita culoare dai la platori si la mincare in general

Alexandra Burz 1

22.02.2014, 23:16

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salata marocana cu orez si calamar (reteta video)