Salata cu caracatita

de Oana in Fructe de mare, 27 Mai 2012 | 3226 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o caracatita mica
  • un fir de usturoi verde
  • o jumatate de lamaie
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare de mare
  • cateva frunze de salata verde creata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu caracatita:

Caracatita se curata si se taie bucati, apoi se lasa la scurs. Se incinge uleiul intr-o tigaie si se adauga bucatile de caracatita, se sareaza dupa gust. Se adauga usturoiul taiat fin si zeama de lamaie, se pune capacul si se lasa sa fiarba la foc mic, in suc propriu, 20 de minute. Se rupe salata verde si se serveste cu caracatita calda. Simplu, rapid, extrem de gustos! Noi am adaugat alaturi si niste lamele de calamar pane si cartofi noi prajiti :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu caracatita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Angelina_Elena 1

27.05.2012, 22:29

MIUTA 1

28.05.2012, 15:07

Arata foarte bine,imi place

Panacris 1

15.06.2013, 11:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Creveti saganaki