Salata cu hering afumat, ceapa murata si cartofi noi

de mihaelar63 in Salate, 7 Iun 2012 | 3144 vizualizari

 

Mi-a mai ramas o jumatate de borcan de ceapa marunta murata si m-am gandit ca ce bine ar merge cu peste afumat . Printr-un coltisor de minte aveam ceva amintiri cu o salata cu specific rusesc . Dar cum eu nu am tinere de minte nu garantez ca e identica decat 40% adica ceapa si pestele afumat !!!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr hering afumat
  • 1 morgov razuit
  • 3 fire ceapa verde
  • 3 linguri masline negre fara samburi
  • 3 linguri ulei de sofranel
  • 3 lingurite mustar bobite frantuzesc
  • 1/2 borcanel ceapa murata marunta
  • 1 salata verde creata
  • 1 ardei mic rosu si iute
  • 8 cartofi noi fierti [ cat mai mici]
  • 1 lingura otet balsamic
  • sare optional
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu hering afumat, ceapa murata si cartofi noi:

Amestecati uleiul ceapa , otetul balsamic si mustarul .


Taiati ardeiul rosu , rupeti salata creata .


Adaugati restul ingredientelor si amestecati .


Taiati pestele afumat felii si amestecati usor .


Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Folositi un ulei mai light deoarece pestele afumat este in general destul de gras sau ,, incarcat ''

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu hering afumat, ceapa murata si cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

RuxyRux 1

08.06.2012, 13:51

Trebuie sa fie minunata!!!!! Spune-mi te rog de unde ai luat uleiul de sofranel? Ce miros are? Neutru? Eu am cumparat din Plafar 3 sticle si toate trei aveau miros de ranced... Unde mai pui ca nu era ieftin 27 de lei bucata.....te imbratisez!

mihaelar63 1

09.06.2012, 01:12

Ma bucur ca v-a placut reteta .
Ruxy , avem in Turda un mic magazin mixt ,, Totim '' unde se aduce marfa nemteasca . Imi cumpar produse de calitate germana la preturi romanesti .
Uleiul de sofranel 500 ml costa 7 lei . Este ambalat in sticla maro la culoare . Mai intai l-am cumparat pentru ca l-am vazut mai deosebit si pe traducere era recomandat pentru dresinguri. Apoi am citit ca trebuie pastrat la loc intunecos pentru a nu-si pierde calitatile . M-am dus si l-am mai gustat si separat , eu zic ca are o vaga idee de aluna sau de seminte de floarea soarelui uscate fara sare .
Cand mai imi este in drum [ spre stoma sau cosmetica] , saptamana viitoare am sa intru sa vad daca mai au .

mena29 1

27.06.2012, 06:57

Nu stiu cau am ratat reteta asta,imi place mult cum ti-a iesit salata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salata cu macrou marinat