Salata cu icre de stiuca

de mihaelar63 in Peste, 4 Feb 2014 | 1683 vizualizari

 

Dedic aceasta reteta dragului nostru Vladimir - zis Motan la oale. El m-a sfatuit sa tin icrele timp de 10 zile in saramura, doar apoi sa le pregatesc.

 

INGREDIENTE

  • 350 gr icre in saramura
  • 2 felii mici de paine (100 gr)
  • 50 ml lapte
  • 2-3 codite ceapa verde
  • 1 ceapa mica
  • 1 lingura zeama lamaie
  • piper alb
  • 300 ml ulei floarea soarelui
  • 2 linguri apa minerala
  • ridichi pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu icre de stiuca:

Desarati icrele in apa rece. Scurgeti-le.


Se inmoaie painea in lapte si se stoarce .


Se pune in blender painea cu ceapa taiata felii, coditele de ceapa, zeama de lamaie, piperul si putin ulei. Se amesteca cateva secunde pana se omogenizeaza.


Dati icrele la cuptorul cu microunde de cate doua ori 15 secunde .


Adaugati icrele lasand din cantitate deoparte 2 linguri din ele .


Mixati cu ajutorul unui tel adugand treptat uleiul .


Spre sfarsit incorporati si apa minerala .


In final adaugati si cele doua linguri cu icre lasate deoparte .


Serviti salata de icre alaturi de legumele preferate si cu paine prajita .

 

TIPS-URI

1

Apa minerala va face salata de icre mai lejera si mai pufoasa .

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu icre de stiuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

gaby_duceag 1

04.02.2014, 22:41

place!

danakarin 1

05.02.2014, 06:11

Mama ce dor mi-e de niste icre facute in casa!
Daca vin in Romania, primul drum la tine!

gabrielagabi 1

05.02.2014, 20:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Salata de icre de crap